Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

E. Sh.

07:00 - 15:00 orë/ditë

Kerkoje kujdestare per djalin, duhet te jete e kujdesshme dhe e ndergjegjshme. +37744242873

Detale Profili

  • orari: 07:00 - 15:00
  • Pagesa: 150 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti