Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Suhareke Kërkoj kujdestare

Fidaete Basha

I plote orë/ditë

Kerkroj nje kujdestare per me shum detaje ju mutem te me kontaktoni

Detale Profili

  • orari: I plote
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë