Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Zahide Rrahmani (44)

orë/ditë 7 vite eksperiencë

Kërkoj pun si ndihmse në punt e shtepis ose per perkujdesen e fëmis kam 7 vjet provoj pune. Muj te kujdesn edhe per pleq per me shum nr im :044899379Detale Profili

  • Femër
  • 7 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: .
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët