Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Hatixhe Berisha

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj 2 kujdestare per 4 fmi, rroga per 1 kujdestare 500 fr, bileta kthyse te paguara nga ne, si dhe ushqimi dhe vendbanimi ne zürich te zvicrres. 1 dit ne jave te lire. Mosha ideale 22 deri 40

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë