Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Jam kujdestare

Lirije Lirije

orë/ditë

Jom e interesume per kqyrje te fmive ne zvicer kush ka nevoi te me lajmroiDetale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët