Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Nora Nora

8-18:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Zürich (Zvicerr), kam nevoj per ni ndihmse. -Te dij te gatuaj mire - te jete nga shqiperia -mbi moshen 38 vjet - te kete femije te rritur -ofroj kushte te mira, jemi familje serioze dhe intelektuale. -punetorja do kete mundesin private ta shfrytezoj, dhe nese ka ndonje deshir te shetisi ndonje vend te zvicrres ... ne do e mundesojm.. sepse jemi si qift qe shetisim shum

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-18:00
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë