Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Era Begaj

orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam ne fakultetin e edukimit vitin e fundit te IV ,mund te perkujdesem per nje femije te cfardo moshes nese eshte ne shkoll mund te ndihmoj ne te mesuarit te pergatitet per mesim . Jam e qete edhe e dashur me femijet. Nuk e konsmoj duhanin . Rreth orarit dhe pages sipas marreveshjes .Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti