Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mimoza Avdiju

09:00-13:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Duhet te jet vajz e re dhe te banoj ne breg te diellit. 044312945

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 09:00-13:00
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë