Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Merita Ferizi

24 orë/ditë

Kerkoj nje kujdestare ( me qendrim – fjetje banimi), me pushim javor sipas marveshjes. Perparsi kane kujdestaret te cilat shpresim interesim per pune dhe banim ( preferohet qe kujdestarja te banon tek ne ). Pagesa sipas mareveshjes. Per me shume informata me kontaktoni ne email meritaferizi@hotmail.com

Detale Profili

  • orari: 24
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë