Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lina Musliu (36)

8 orë/ditë 8 vite eksperiencë

Jam e embel me femijet numri im 049 52 44 94 jam pergjegjes per pune time i dua femijet jam nenne vetDetale Profili

 • Femër
 • 8 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Tjera

/komuniteti