Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mihane Zhdrella

Deri 8 ore orë/ditë

Jam shume e dashur me femijet, nuk jam nene, por i dua, kam punuar per disa arsye me larguan.Detale Profili

  • Femër
  • Deri 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti