Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Edona Gjyshinca (28)

7 orë/ditë 6 vite eksperiencë

Urgjentisht kerkoj pune, me kontaktoni 045644430Detale Profili

  • Femër
  • 6 vite eksperiencë
  • 7 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme