Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Fata Azemi (0)

6 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoje pune si kujdestare e femijeve.Jom nene e dy vajzave ,kam te perfunduar shkollen e mesme dhe nje kurs per edukimin e femijeve . Numri kontaktues:044 306 979Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 6 orë / ditë
  • Pagesa: Me marreveshje
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme