Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Liljana Gjokaj

D orë/ditë

Kerkoj kujdestare per fmit plus gatimin Dhe punt e shtepis. 2 Femije i kom, Mosha ideale 25-40 Jetojm ne Zvicer 078 870 55 05

Detale Profili

  • orari: D
  • Pagesa: F Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti