Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Strugë Kërkoj kujdestare

Albiana Me

07-00-19:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mirdita Kerkoj nje Kujdestare + punt e shtepis + gatimi Djali: 2 Vjet Vendi : Zug, Zvicer Qendrimi : 3 Muaj ose ma shum Mosha Ideale : 25-40 Vjet (nga Maqedonia) Kontakt Direkt +41 79 271 50 52

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 07-00-19:00
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë