Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Gentiana Gashi

7-8 orë/ditë

Posedoj aftesi te shkelqyeshme komunikuese me femijet.I dua shume femijet,me pelqen te kujdesem per ta dhe zakonisht edhe femijet me duan mua!Detale Profili

  • Femër
  • 7-8 orë / ditë
  • Pagesa: 200-400
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Fakulteti