Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arlinda Kasapolli

4 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj ndihmese rreth puneve te shtepis, me gjysem orari (4 ore). Me vendbanim gjendem ne bregun e djellit. Te interesuarat mund te me kontaktojn ne nr: 044234339, viber i njejti nr. Pagesa sipas marreveshjes.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 4 ore
  • Pagesa: sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë