Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Merita Rama (0)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkoj pun si kujtestare ose pastruse nr045604913Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla