Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jeta Kalaveshi

9-5 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per vajzen,gjithashtu te kujdeset edhe reth puneve te shtepise.Nr kontaktues:044632003

Detale Profili

  • orari: 9-5
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë