Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Agnesa Fana

Sipas marrveshjes orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si mirmbajtese e banesave dhe shtepive.Nga e hena-premte mbas ores 16:00 .ndersa te shtunen dhe te dielen me orar te plot dhe sipas nevojes. 049222598Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • Sipas marrveshjes orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët