Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Gyljeta Rama (0)

8/9 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pune per kuzhine popullore, kam 4 vite pervoje.Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8/9 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët