Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Xhemile Isufi

8 orë/ditë

Tung jetoj ne Zvicer kerkoj nje babysitterin perdjalin 8 vjeqar vajzen 5 vjeqare dhe djalin 3 vjeqar qe te vjen per 3 muaj.. mundi te me kontaktonki ne viber .. +41763205409 pages per gjdo muaj 500 Fr.

Detale Profili

  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë