Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gj. S.

Sipas marreveshjes orë/ditë

Kerkoj kujdestare per vajzen. Nr. kontaktues 044 589 938

Detale Profili

  • orari: Sipas marreveshjes
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë