Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Berat Jam kujdestare

Elvira Eski

orë/ditë 4 vite eksperiencë

Dua te punesohem jashte shqiperise apo kosoves ne familje te rregullta dhe te me sigurojn banimin dhe ushqimin ne shtepine e tyre.mund te punoj 3 ose me shume muajDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: E diskutueshme
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme