Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zana Zana

6 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje nje Kujdestare per Vajzen time 14 Muaj. Gjindemi ne Zvicerr per ma shume na kontaktoni: ??+41 79 150 20 48??.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 6 ore
  • Pagesa: 500 franka Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti