Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

selvije bajraliu (0)

jo orë/ditë

pershndetje jom eelvijs mga fush kosova jom me mbules jom e ntresume per pun sikujdestare jom Nene dy fmive.muj dhe shpi me mor bebun mu kujdes dij te pregadis mire.kush asht teresume tme lajmrohet.Detale Profili

  • Femër
  • jo orë / ditë
  • Pagesa: sipas marveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti