Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lume Z

4 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam 21 vjeqare dhe studioj ne fakultetin e edukimit viti i 3 , di si te kujdesem dhe ti plotesoj nevojat e femijeve ,Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 4 orë / ditë
  • Pagesa: Me marrveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët