Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Egzona Dodaj

4-5 deri 6 or orë/ditë 2 vite eksperiencë

jom egzona nga prishtina jom studente vitin e 4 edukim apsolvente po ashtu jom ne fakultetin infermeri e pergjithshme vitin e par kom pervoj pune kom punu qerdhe 2 vite po ashtu jom kujdes per femi kom pervoj pune me te gjitha moshat jom e interesuar mudem me punu prej ores 08:00 deri 01:00 vetem mu kujdes per femi ose mi msu ose mi dergu ne shkoll jo tjera gjera shtepiake te jen persona te ndergjegjshum po ashtu te besueshum mund te me kontktoni ne 044193551 po ashtu edhe viber me ket numer gjto tmirDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 4-5 deri 6 or orë / ditë
  • Pagesa: 150 e me lart me marveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët