Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Anxhela Vrapi

Jam e lire kurdo orë/ditë 5 vite eksperiencë

I dua shume femijet

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: Jam e lire kurdo
  • Pagesa: 300 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti