Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Besarta Zekaj

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam Besarta Zekaj, kerkoj pune si kujdestare e fèmijeve, kam 2 vite pervoj pune, Jam e dashur me femijet kjo esht edhe arsyja pse deshiroj tè punoj me ta. Te gjitha Nenat e interesuara mund te me kontaktojn nè numrin 045 529 287.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 8 ore orë / ditë
 • Pagesa: 200
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti