Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Saranda Abazi (23)

4 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje,ne qofte se keni nevoje me mesu femiun matematike mund te me kontaktoni ,ato qe jane afer Prishtines.Jam ne perfundim te fakulteti te shkencave matematiko-natyrore.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 4 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti