Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Xhyla Avdullahu

4-6 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam Xhyla AVDULLAHU jam studente ne Fakultetin e EDUKIMIT,drejtimi Edukimi dhe zhvillimi ne femijerine e hershme 0-3 vjet, viti i III-te. Kerkoj pune si kujdestare per femije pasiqe kam pervoj me femije dhe jam e gatshme te ju ndihmoj ne edumimin dhe mirerritjen e femijeve tuaj.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 4-6 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti

/komuniteti