Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

E. Krasniq

7-8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare per femi kam pervoj pune. Tel 049717729Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 7-8 orë / ditë
 • Pagesa: 200-220
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti