Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Kika Berisha

orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje jom kika nga zvicra jeton ne bulle jom e interesume per pun kujdesjen e thmive nbanes te un ose te pastroj donje shpi apo banesDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti