Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Znj.Azemi Znj.Azemi (0)

Me marreveshje orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam nene kerkoje pune si kujdestare e femijeve punen e bej me shume dashuri dhe me shume pergjegjsi, kam te perfuduar shkollen e mesme dhe nje kurs per edukimin e femijeve jam shume e dashur me femije dhe ju perkushtohem punes sime, jetoje ne Prishtine.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • Me marreveshje orë / ditë
  • Pagesa: Me marreveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Tjera