Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lume Lume

5 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam 21 vjeqare , studioj ne fakultetin e edukimit viti i 3 , jam shum e dashur me femijet di si te kujdesem per ta dhe ti plotesoj nevojat e tyre , kam 2 vite eksperienc po ashtu kam provoj edhe ne mirmbajtjen e banesave nese dikush eshte e interesuar te me kontaktoj .049636265Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 5 orë / ditë
  • Pagesa: Me marreveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti