Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Minire Murtezi (53)

8ore orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam 42 vjeqare Jetoj ne Prishtine duhanin nuk e konsumoj kam pervoj pune me femij sepse femijet e mi jane te moshave madhore dhe di te mirmbaje shtepineDetale Profili

 • Femër
 • 4 vite eksperiencë
 • 8ore orë / ditë
 • Pagesa: 200
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme