Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lipjan Kërkoj kujdestare

Hani Ismaili

sipas marrveshjes orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin tim 7 vjeqar ne zvicerr nga 20 prill 2017 . Udhtimin duhet ta siguroni vetë .Pranoj vetem oferta serioze

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: sipas marrveshjes
  • Pagesa: sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë