Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Gona K (24)

4 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve sipas nevojes gjate vikendeve apo edhe gjate diteve te javes ne mbremje . Kam pervoj pune 4 vite me femij 0-10 vjeq Banoj ne Breg te Diellit Nr :049294152Detale Profili

 • Femër
 • 4 vite eksperiencë
 • 4 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti