Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Jam kujdestare

Arbresha Aliu

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e gatshme ti permbahem te gjitha rregullaveDetale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 170
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë