Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lumturie Z

4-5 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam 21 vjeqare , studioj ne fakultetin e edukimit viti i 3 , jam shum e dashur me femijet , kam 2 vite pervoj ne kujdesje te femijeve , di si ti plotesoj nevojat e tyre , Kam kryer edhe praktik ne shkolla si edukatore , po ashtu kam pervoj edhe ne mirmbajtje te banesave nese dikush eshte i interesuar te me kontaktoj 049636265Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 4-5 orë / ditë
  • Pagesa: Me marreveshje
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti