Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Emri Mbiemri

2 ose 3 her ne jav orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj pun urgjent jam nen e dy femijeve kam nevoj per pun. Bej pastrimin e banesave ose shtepive 2ose3 her ne jav per me shum informata me shkruani ne viber 045420533

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 2 ose 3 her ne jav
  • Pagesa: 15 ose 20$ Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë