Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Fata A (0)

Me marreveshje orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje pune si kujdestare e femijeve jom nene jetoje ne Prishtine,punen e marre me shume pergjegjsi kam te perfunduar dhe nje kurs per edukimin e femijeve. Numri kontaktues:044 306 979Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • Me marreveshje orë / ditë
  • Pagesa: Me marreveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Tjera