Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Bes Ismaili

3 muaj orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkohet kujdestare per 2 femije ne zvicer kanton Zug femijet jane te qete kushtet dhe rroga permes telefonit nr. 0041763983270

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 3 muaj
  • Pagesa: marrveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë