Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hyrmet M J

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jemi nje cift dhe kerkojme kujdestare per beben. Aplikimet i pranojme me email h_mydyti@yahoo.com, deri ne fund te shkurtit.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 0 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë