Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Marikona M

9-17 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje puntore per pastrimin e baneses 3 here ne jave.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 9-17
  • Pagesa: 0 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë