Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Gentiana Gashi (22)

7-8 orë/ditë

Posedoj aftesi shkelqyese komunikuese me femije, me pelqen puna me ta. Nr. i tel 044978797 Facebook: Gentiana GashiDetale Profili

 • Femër
 • 7-8 orë / ditë
 • Pagesa: 200
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti