Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Teuta I

Me marrveshje orë/ditë 3 vite eksperiencë

studente Fakultetin Edukimit

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: Me marrveshje
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë