Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ermira Zogaj

Me marrveshje orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam studente ne Fakultetin Edukimit viti 3. 049 227034Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • Me marrveshje orë / ditë
  • Pagesa: Me marrveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti