Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Diellza Shllaku

07:30-16:30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kujdestarja duhet te kete te kryer minimum edukimin e mesem dhe te kete njohuri te shkelqyera ne kujdesjen e femijeve.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 07:30-16:30
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë